APPLE - 2024/34 - heti

2024.05.08. 11:25 • Chart extra

A 2023. július végétől tartó oldalazás lenyomata nagyon hasonló egy flat korrekciós hullám képéhez, a trendben elfoglalt helye, illetve a flat hullámból várható - extrémnek is tekinthető - emelkedés lehetősége okoz kérdőjeleket az erősebb magabiztosság tekintetében.

Ha és amennyiben igaz, hogy egy flat hullám jelent meg a charton (kék számozás), akkor a papír esetében jelentős emelkedés előtt állunk, melynek konzervatívan számolt első célára 222, a második pedig 260. Az extrém bull verzióban az elsődleges célár 276.

Az alakzat trendben elfoglalt helye alapján ilyen mozgás fundamentális tényezők együttes eredőjeként szokott megjelenni, ezért fokozott figyelmet érdemes fordítani a cég körül megjelenő pozitív hírekre.

További erőteljes északi irányba történő mozgás az elképzelést erősíti, míg a lokális alj újbóli érintése annak elvetését eredményezi.

A bejegyzésben foglaltak kizárólag az író személyes véleményét tükrözik és nem tekinthetőek az Erste Bank Hungary Zrt., az Erste Befektetési Zrt. vagy az Erste Alapkezelő Zrt. hivatalos szakmai álláspontjának. A bejegyzés tartalma nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak.

A BRAD az Erste Befektetési Zrt. ügynöke.

Keresés
Teljes lista
Jelen weboldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.
Cookie szabályzat Elfogadás